BejelentésDeeksha programok
Fejlődés, tisztulás, energia növelés deekshával

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Az első program február 18-án, betegség miatt elmaradt. 2011. február 26-án szombaton pótoljuk. Így a többi program is csúszik egy héttel!


2011. Február hó Szex-vagy szakrálcsakra

A szakrálcsakra felelős az élet élvezetéért, a párkapcsolati problémákért, érzelmi problémákért, félelmekért, szexuális problémákért és minden családi minta, családban megélt törés, szülői minták ehhez a csakrához rendelhető.A befogadás, megtisztulás, érzelmek kifejezése, elfojtása és az érzelmi egyensúly témaköre lép be az életünkbe a kettes csakrán keresztül. Bőségben élek-e, öröm és beteljesedés jellemzi az életemet, vagy a szenvedés és a mártírszerep bukkan fel bizonyos életterületen. Sajnálod-e magad valamiért? Panaszkodsz-e? Hiszed-e, hogy a sorsod a kiérdemelt boldogság és nem a boldogtalanság?
A szexcsakra zavaraira visszavezethető betegségek: bélgörcsök, menstruációs problémák, hólyag és veseproblémák, hajproblémák, mell-, méh-, petefészek problémák, prosztata problémák, evési problémák

2011. február 18. péntek 16-19-ig! Új időpont: 2011. február 26.
Szexcsakra alapprogram: az első alkalommal megismerkedünk a 2. csakra feladataival, démonjaival. Rálátást nyerünk a 2. csakra állapotára és a Deeksha erejével gyógyítjuk a feltárt betegségeket.

2011. február 26. szombat 9-12-ig Új időpont: 2011. március 5. Belső gyermek meditáció: felnőtt korunkban úgy bánunk önmagunkkal, ahogyan gyermekként bántak velünk. Felvesszük a kapcsolatot belső gyermeki énünkkel, ápoljuk, gyógyítjuk a kapcsolatot vele. Személyiségünkbe építve jobban odafigyelünk érzelmi szükségleteinkre, kreativitásunk gyarapodik, megértjük érzelmi válaszainkat. Meditációval és Deeskhával gyógyítjuk önmagunk gyermeki részét.

2011. március 5. szombat 9-12-ig Új időpont: 2011. március 12.
Érzelmek. Pozitív és negatív érzelmeink a tudatalattiban keletkeznek. Ha tudatosan nem éljük negatív érzelmeinket ( lsd. harag, félelem, gyűlölet, fájdalom, stb. ) megbetegítik testünket-lelkünket.
Ezen a programon betekintést nyerünk az érzelmek világába, kapcsolatot keresünk szexcsakránk energia hiánya és az elfojtott, negatív érzelmek között. Tudatosabbá válunk testünk jelzései iránt, érzelmeinket könnyebben felismerjük, feldolgozzuk. Deekshával gyógyítjuk, a már megszerzett fizikai és lelki sebeket.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!